Livets Hemlighet

Klockan är nu 01.35 och jag pratar med en fantastisk tjej, allt va bra tills hon fick mig att börja gråta.

Varje människa har en hemlighet som man går runt och bär på, de kan vara jobbigt och bära på och de kan vara pinsamt och svårt att berätta för andra. Varför jag utbrast i gråt va för att denna tjejen berättade just sin hemlighet.

Hon skickade ett textdokument till mig med jätte många sidor, där hon berättade om hela hennes liv. De va så sjukt berörande och så hemskt att läsa om, jag finner inga ord. 

Alla har vi en hemlighet som vi går runt och bär på, jag har också de. Jag skulle nog också behöva öppna mig och berätta om den, men de är så svårt, ingen kommer tro en och man blir utlämnad. Ibland är de nog faktiskt bättre att man håller sin hemlighet för sig själv.

 

Man märker rätt snabbt om en person inte mår bra eller går runt och tynger sig över något som har hänt. Visa att du bryr dig och att du finns där för den personen. Att ha någon som lyssnar på en i en sån situation är guld värt.

 

Jag vill bara ge alla er som haft de jobbigt i livet en stor bamse kram. Jag finns här och prata med och jag lyssnar gärna på vem som helst. Endel säger att jag är bättre än en psykolog på att lyssna.

 

 \"\"

Se framåt, livet fortsätter!

 

\"beloni\" 

Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis.
Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.

Uppgifter:

Verifiera:

Kom ihåg mig Maila mig när någon svarar.

Kommentarer till detta inlägg

 • Jag kan bara inte sluta att kolla in din blogg, det är nog den starkaste jag någonsin har varit inne på. Fortsätt skriv!:)//Isa
 • Gud vilken fin blogg du har Beloni! :) Vi tycker verkligen om den. Den känns liksom så äkta, inte påklistrad och så.
 • Anonym: de stämmer, därimot stämmer inte min klocka för devote. vågade du inte skriva ditt namn? du kasnke inte vet de men jag kan ju kolla ditt ip. hahaha
 • Jennifer: ja de är de verkligen. tack så mycket, jag finns alltid här för dig också :)
 • Jag tror det är bättre att få lufta ibland, alltså berätta och prata med någon. Har du något på hjärtat så lyssnar jag gärna :)
 • kul att du är tillbaka igen :) du är mycket bättre än en psykolog, man känner att du tar dig tid till att lyssna och hjälpa :)
 • Hur går klockslagen ihop? Förklara dig nu!
 • Skulle jättegärna vilja adda dig på msn, du verkar vara en otroooligt klok och underbar människa. Om du ger dig min adress på min blogg ska jag inte publicera den, det lovar jag :) Och om inlägget: Väldigt fint och inspirerande, tack för det! :) sköt om dig, kram! Sanna
 • Haha, häftig header/banner :)
 • Det är en förmåga att verkligen kunna lyssna, Uppskattat av dom flesta! :)
 • :)
 • Jag brukar kolla på din blogg och läsa väldigt NOGA :D Den är värkligen bra på det sätt att du får folk att läsa och förstå det du skriver :) Jag har nog en väldigt stor hämlighet jag bär på men är jävligt rädd att berätta den för ngn :S

Veckans mest lästa artiklar

Recept: The Shack Burger Pimpa din blogg! Sätt guldkant på hösten